15. Olağan Genel Kurul yapıldı

Vakfımızın 15. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul divan Başkanlığına Bedri DEMİR, yazmanlıklara Yusuf DEVİREN ve Özgün AYÇİÇEK önerildi, oy birliği ile kabul edildi.

Genel Başkanımız Ali Rıza OLCAY açılış konuşması yaptı. Vakıfımızın daha fazla hizmet yapması için Vakfımıza sahip çıkılması gerektiğini anlattı. Hayri Gül Vakıf eksikliklerini anlattı. Zeynel ÖZTÜRK söz aldı ve Vakıf Yönetiminin ayrım yapmaması gerektiğini belirtti. Vakıf üyesi ve Ankara Milletvekilimiz Nihat YEŞİL söz aldı. Vakıf Yönetiminden memnun olduğunu ve güzel hizmet verdiklerini belirtti. Genel Kurul’a ilgi büyüktü, ciddi katılım oldu.

Seçimlere geçildi, iki liste çıktı. Ali Rıza OLCAY’ın başa yazıldığı liste ve Erdal ÇİFTÇİ’nin başa yazıldığı liste oylandı. Ali Rıza OLCAY’ın başa yazıldığı liste 74 oy, Erdal ÇİFTÇİ’nin başa yazıldığı liste 37 oy aldı.

Genel Kurul olgunluk içinde sonuçlandı.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail