Duyuru

Sevgili hemşerilerimiz,

Sosyal medyada Vakfımız ve Vakıf Yönetimimiz hakkında eleştiriler, eleştirilerinde ötesinde incitici ve iğneleyici haddini aşan ifadeler kullanıldığını üzülerek okudum. Bu tür davranışlar hemşerilerimizin dayanışmasına, bütünleşmesine yardımcı olamaz. Bu davranışlar ayrışmaya vesile olur. Bunun için hemşerilerimizin daha dikkatli ve özenli davranmaları gerekir. Yapıcı eleştiri yapmak Vakıf Yönetiminin eksiklerini görmesi, noksanlıklarını gidermesi açsından önemlidir. Yönetim olarak yapıcı eleştirileri önemsiyoruz.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor zamanlarda halkımızın ve hemşerilerimizin yaşadıkları ortadadır. Hükümetin Covid 19 nedeni ile almış olduğu tedbirler çerçevesinde Vakfımızın genel merkezi çalışanlarımız ve ziyarete gelen hemşerilerimizin sağlığı için bizimle aynı konumda olan diğer kurumlar gibi bizde genel merkezimizdeki ofis çalışmalarına geçici süreliğine ara vermek mecburiyetinde kaldık. Bu durumu tüm üyelerimize mesaj yolu ile bildirdik. Fakat Vakıfımızın tüm iletişim kanalları açıktır ve irtibat halindedir. Yönetim olarak iletişim halindeyiz. Vakfımıza iletilen sorunları Vakfın imkanları elverdiği ölçüde çözüyoruz. Yardım ve destek kanalları aranmakta, gerçek ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz tespit edilmeye çalışılmaktadır. Belediyeler nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak yardım talebi iletilmiş fakat yardım için gerçek ihtiyaç sahiplerinin bizzat kendilerinin müracaat etmeleri gerektiğini belirtmişlerdir. Bunun için Vakıf üyelerimize mesaj çekerek, Vakıf olarak kendimiz gerçek ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin Vakfımıza müracaat etmeleri halinde Dersimler Derneği’mizi de içimize alarak gıda yardımı yapacağımızı bildirdik. Bu yapacağımız gıda yardımı ihtiyaç sahibi hemşerilerimize belirli süre yetecek miktardadır.

Vakıf kurucularımızın, üyelerimizin, hemşerilerimizin Vakfımızla dayanışma ve iletişim halinde olmaları önemlidir. Yapılacak haklı ve yapıcı eleştiriler Vakfımıza güç katar. Yönetim olarak buna saygılıyız. Evde kalarak sağlığınıza dikkat edin. Bütün hemşerilerimize sağlık diliyorum. Bu zor ve sıkıntılı günleri bir an önce geride bırakıp, normalleşen günlerde görüşmek dileğiyle.

Tunceli Dayanışma ve Kültür Vakfı

Genel Başkanı Yönetim